O Autodesku

Autodesk je kao pionir u svijetu dizajniranja uz pomoć kompjutera (CAD) prošao dug put od svog osnivanja (više od 25 godina). Naš glavni proizvod, softver AutoCAD, postao je sinonim za CAD kao i osnova u dizajniranju širom svijeta. Posjedujemo 3D rješenja vodeća u svijetu industrijskog dizajniranja i proizvodnje u arhitekturi , strojarstvu i građevinarstvu; kao i u svijetu medija i zabave.  

Danas smo prvi u svijetu u 2D i 3D programima za dizajniranje, strojarstvo i zabavu, kao i po ponudi alata koji pomažu našim potrošačima da se izbore sa potrebama nove, globalne, poslovne sredine-mjesta gdje se kroz dizajn razaznaju razlike između pojedinih projekata.

Autodesk corporate brochure

Autodesk corporate overview brochure

better_by_design_thumb Bolji dizajn

Pogledajte kako su bicikli, mostovi i nove škole dizajnirane, vizualizirane uz pomoć Autodesk tehnologija. Zahvaljujući mogućnosti da provjere i poboljšaju svoje projekte prije njihove realizacije, dizajnerski timovi stvaraju proizvode i arhitektonske projekte koji su djelotvorniji, jeftiniji i izdržljiviji nego ikada. 
Pogledajte

 

Ciljana skupina

Autodesk i njegov portfelj proizvoda mijenjaju način na koji ljudi rade. Više od 10 milijuna arhitekata, dizajnera, inženjera, proizvođača i digitalnih umjetnika, koriste proizvode Autodeska u najrazličitijim područjima industrije u svijetu dizajniranja i građevinarstva. Jedino Autodesk može svojim potrošačima ponuditi bogato i široko iskustvo skupljeno na osnovi rada profesionalaca koji koriste dizajn u gotovo svim granama industrije.

autodesk_ourstory_industryreach_aec_thumb Arhitektura, Strojarstvo i Građevinarstvo

BIM (Building Information Modeling) osigurava arhitektima, inženjerima i vlasnicima da istraže ključne karakteristike digitalnog projekta, kao što su cijena, planiranje i utjecaj okoline, prije nego što se zaista odluče na izgradnju. 
Saznajte više

 

autodesk_ourstory_industryreach_autotrans_thumb Vozila i transport

Proizvođači automobila i dobavljači koriste opcije Autodeskaovog softvera za izradu digitalnih prototipova (Digital Prototyping) za dizajniranje, izradu modela, testiranje i određivanje cijene proizvoda prije njegove fizičke izrade.
Saznajte više

 

autodesk_ourstory_industryreach_mfg_thumb Proizvodnja 

Od industrijskih postrojenja do finalnih potrošačkih proizvoda, opcije Autodeskovog softvera za pravljenje digitalnih prototipova (Digital Prototyping), pomaže proizvođačima pri ubrzavanju plasiranja proizvoda i optimiziranju globalne distribucije u lancu opskrbe spajajući sve faze proizvodnog procesa jednog proizvoda bez korištenja fizičkog prototipa. 
Saznajte više

 

autodesk_ourstory_industryreach_me_thumb0 Mediji i zabava

Bilo da je u pitanju film, video igra, ili televizija, Autodesk pruža digitalnim umjetnicima i animatorima tehnologiju koje redefinira stvaranje digitalnog sadržaja.
Saznajte više

 

autodesk_ourstory_industryreach_ut_thumb Usluge i telekomunikacije  

Pružatelji usluga u telekomunikaciji koriste Autodeskove alate za Modeliranje infrastrukture (Autodesk Infrastucture Modeling tools) kako bi se što jednostavnije izborili sa zahtjevima potrošača, kako bi brzo odgovorili na nepravilnosti u radu i efikasno osigurali informacije.
 Saznajte više

 

autodesk_ourstory_industryreach_gov_thumb Državne službe 

Proizvodi Autodeska omogućuju državnim agencijama da ispune globalne ciljeve kao što su zamjena ili rekonstrukcija ostarjele infrastrukture dok se suočavaju sa smanjenim budžetom i promjenljivim propisima. 
 Saznajte više